آمار بازدیدکنندگان :
نهمين همايش «بانوان قرآنپژوه»
همين همايش بينالمللی «بانوان قرآنپژوه» با تجليل از 25 بانوی پژوهشگر، هنرمند و فعال قرآنی فردا با حضور علی لاريجانی و محمدباقر قاليباف در سالن همايشهای برج ميلاد تهران برگزار میشود.
نهمين همايش بينالمللی «بانوان قرآنپژوه» فردا در تهران برگزار میشود
گروه فعاليتهای قرآنی: نهمين همايش بينالمللی «بانوان قرآنپژوه» با تجليل از 25 بانوی پژوهشگر، هنرمند و فعال قرآنی فردا با حضور علی لاريجانی و محمدباقر قاليباف در سالن همايشهای برج ميلاد تهران برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، اين همايش از ساعت 8 تا 14 فردا با حضور بانوان داور مسابقات، حفاظ و قراء و مسئولان مؤسسات قرآنی مردمنهاد و ديگر بانوان فعال در عرصههای پژوهش و هنر قرآنی در محل سالن همايشهای برج ميلاد برپا میشود.
در اين همايش از هشت نفر از بانوان فعال قرآنی در رشتههای هنری، هشت نفر از مفسران، پژوهشگران و مدرسان قرآن و چهار نفر از رشتههای حفظ، قرائت، داوری و مربیگری مسابقات قرآن تجليل میشود. پنج نفر نيز از برگزيدگان بينالمللی از كشورهای كانادا، هند، تونس و دو كشور آفريقايی در اين همايش حضور پيدا میكنند.
نهمين همايش بينالمللی بانوان قرآنپژوه در حالی برگزار میشود كه برپايی هشت دوره موفق را همراه با تجربيات ارزشمندی در كارنامه خود دارد، اين گزارش نگاهی كوتاه به هشت دوره گذشته اين همايش بينالمللی دارد.
نگاهی به برگزاری هشت دوره از همايش بينالمللی بانوان قرآنپژوه
همايش بينالمللی بانوان قرآنپژوه هر ساله به ابتكار مركز فرهنگی بانوان قرآنپژوه وابسته به مؤسسه معارف اسلامی امام رضا (ع) و با همراهی سازمانها و نهادهای همكار چون؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، شبكه قرآن و معارف سيما، شهرداری تهران، سازمان تبليغات اسلامی و ... به جهت تجليل و تكريم بانوان پژوهشگر و هنرمند در عرصه قرآنی كشور برگزار میشود
نخستين همايش بانوان قرآنپژوه سال 82 همزمان با ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد كه مسئولان برگزاری همايش نيز روز 13 مردادماه با مقام معظم رهبری ديدار داشتند و ايشان نيز با تشويق و تأييد اين فعاليت قرآنی و با بيان اينكه هدف اصلی از همه اين اقدامات، توسعه هدايت قرآنی است بر نقش بانوان و مادران در ترويج فرهنگ قرآنی تأكيد و بيان كردند: «مادر خانه با قرآن آشناست، بچههای خود را به دور خود جمع میكند و برای آنها قرآن میخواند، والده ما اينطوری بود، صدای خوشی داشت و قرآن را میفهميد، عربیدان بود، داستان حضرت موسی (ع)، داستان حضرت ابراهيم (ع) و ديگر داستانهای قرآن را از زبان مادرم شنيدم، ايشان قرآن میخواند و ما مینشستيم و گوش میداديم، چنين كاری خيلی اثر میگذارد و فضا را قرآنی میكند.»
•برپايی هشت دوره همايش با حضور مسئولان تراز اول كشور
اولين و دومين همايش در سالهای 82 و 83 با حضور حجتالاسلام والمسلمين «سيدمحمد خاتمی» رئيس جمهور وقت و اهدای لوح سپاس به بانوان نمونه قرآنی برگزار شد و طی سال 84 نيز در همايش بانوان قرآنپژوه، نماينده ويژه رئيسجمهور حاضر شد و از بانوان شاخص و قرآنی كشورمان با اهدای لوح تقدير و جوايز قدردانی كرد.
همچنين در چهارمين همايش بانوان قرآنپژوه كه در سال 1385 مصادف با سالروز ولادت كريمه اهل بيت(ع) برگزار شد، دكتر محمود احمدینژاد، رياست محترم جمهور حضور داشته و از بانوان پژوهشگر و هنرمند قرآنی تقدير و تكريم كرد.
در پنجمين همايش بانوان قرآنپژوه در سال 1386 بانوان پژوهشگر و هنرمند قرآنی با حضور غلامعلی حداد عادل، رئيس مجلس شورای اسلامی مورد تكريم و تجليل قرار گرفتند و در ششمين دوره اين همايش نيز آيتالله هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، در همايش حاضر شده و از برگزيدگان تجليل كردند.
دوره هفتم همايش بينالمللی بانوان قرآنپژوه برگزيده ويژه نداشت و به سبب ديدار بانوان فعال قرآنی از سراسر كشور با مقام معظم رهبری (دامت بركاته) همه آنها منتخب همايش شناخته شدند.
•بانوان فعال قرآنی كه در نخستين دوره همايش تقدير شدند:
زينت قاجاردولو از تهران به عنوان خوشنويس قرآن، ساكت مزيدیاصفهانی از شهرضا به عنوان منبت كار قرآن كريم، زهرا رهنورد از تهران به عنوان نويسنده و هنرمند قرآنی، فاطمه پناهيانپور به عنوان تذهيبكار و هنرمند قرآنی و ارديبهشتی از هرمزگان به عنوان هنرمند زرباف آيات قرآن انتخاب شدند.
زينتالسادات همايونی از اصفهان به عنوان پيشكسوت در تفسير و مفاهيم قرآنی، شهربانو صفری از مشهد به عنوان مفسر و مروج با سابقه قرآن، مرحومه فاطمه سيدخاموشی (طاهايی) از مشهد به عنوان مفسر با سابقه قرآن، صديقه مقدسی از مشهد به عنوان مفسر و مدرس قرآن و لاله افتخاری به عنوان پژوهشگر قرآنی معرفی و تجليل شدند.
پروين يوسفی از تهران به عنوان داور و مربی نمونه قرآن، پروين غضنفری از تهران به عنوان مدير موفق قرآن، آذر پنجهشاهی از تهران به عنوان حافظ نمونه قرآن، پروين اميرآبادی از تهران به عنوان داور و استاد تجويد قرآن، ايمان صحاف از تهران به عنوان اولين قاری صاحب رتبه و داور قرآن، نسرين نافذكلام از تهران به عنوان استاد تجويد و داور بينالمللی قرآن، اعظم اعداویالوند از تهران به عنوان مبتكر كتابهای آموزش قرآن مقطع دبستان و قرائتكننده نوارهای آموزشی برای اولين مدرسه مكاتبهای قرآن، فاطمه حسينی اعلائی از شهرری به عنوان اولين حافظ كل قرآن و از بانوان روشندل كشور و مربی نمونه قرآن و فاطمه تمهيدی از سنندج به عنوان تذهيب كار و هنرمند قرآنی انتخاب شدند.